Over Eck-Stone

In 1986 zijn de gebroeders Eric en Will van Eck gestart als hovenier en medio 2000 is het hoveniersbedrijf over gegaan in Eck-Stone BV natuursteen. Door deze specialisatie in natuursteen is er een geheel nieuw programma geïntroduceerd op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Veelal door hun ruime eigen kennis en ervaring, kon men talloze nieuwe mogelijkheden ontwikkelen, waaronder nieuwe materialen en bewerkingen van natuursteen. Medio 2012 heeft het assortiment zich verder uitgebreid met keramische tegels voor zowel binnen en buiten. 

Eck-Stone BV is een toonaangevende leverancier voor natuursteen en keramiek, welke zich onderscheid doormiddel van het innoveren van producten binnen ons eigen marktgebied.

Jarenlange ervaring, wereldwijde zoektochten en passie voor het juiste eindproduct, hebben ertoe geleid dat Eck-Stone BV met trots het meest uitgebreide assortiment voor zowel binnen als buiten kan leveren. Het zeer uitgebreide programma, met de mooiste kleurencombinaties in natuursteentegels voor zowel binnen als buiten, flagstones, keramische tegels voor zowel binnen als buiten, maar ook veel soorten split, grind en rotstenen, ook voor decoratieve doeleinden of voor verwerking in schanskorven is ongekend.

Bent u ook gecharmeerd van ons uitgebreide assortiment, maar heeft u toch nog vragen, staan wij graag voor u klaar.

De firma Eck-Stone BV, beschikt over een eigen wagenpark, zodat we onze (internationale) klanten optimaal willen maar ook kunnen beleveren.
Neem contact op

Brochure 2018

Download hier onze brochure voor 2018


Download